<H=0.P> hop!

Digital native of digitale leek? Met het interactieve spel van tBEDRIJF en HANGAAR word je geprikkeld om deel te nemen aan een partijtje hopscotch of hinkelen. Je hebt echter geen stoepkrijt en een steentje nodig! Kom je op één van de oplichtende vlakken, dan ontvouwt het spelveld zich als vanzelf voor je. Dieptecamera’s, een hoop software en ingenieuze projecties volgen je bewegingen en maken van een eeuwenoud spelletje een toegankelijke en unieke crossmediale ervaring.

Dieter De Planter, Thomas Goddyn & Bram Lattré zijn beeldenmakers. Samen vormen ze tBEDRIJF, een jong en multimediaal collectief dat experimenteert met analoog versus digitaal beeldmateriaal en DIY principes. Menselijke intuïtie en interventies met de toeschouwer of bezoeker spelen steeds een belangrijke rol in hun werk.

HANGAAR is een jong collectief dat tools voor digitale live-perfomance met beeld en geluid ontwikkelt. Ze maken voornamelijk interactieve installaties, videos en software met een sterke visueel-esthetische inslag.

tBEDRIJF (BE)
Hangaar (BE)