Battle of the Bands

na de film Jamais Contente

Op vrijdag 3 maart wordt tijdens Cut the Crap de film Jamais Contente vertoond. De film gaat over Aurore, een 13-jarige koppigaard die alles haat aan haar leven, maar wanneer ze de kans krijgt om haar toevlucht te nemen in de muziekwereld neemt haar leven een hele nieuwe wending!

Het Jeugdfilmfestival, Kunstbende en jeugdcentrum Den Eglantier slaan de handen in elkaar om jongeren net zoals Aurore de kans te geven om op een podium te staan. 10 beginnende bands zullen het deze avond tegen elkaar opnemen en het Kunstbende- of het Eglantierkamp verdedigen.

The Battle of the Bands zal plaatsvinden in het Zuiderpershuis in Antwerpen na de vertoning van Jamais Contente.

Let the battle begin!

Zelf deelnemen?

Ben jij tussen de 14 en 20 jaar en heb jij muzikaal talent? Speel jij met je vrienden in een band, ben jij dé nieuwe singer-songwriter of kan jij het publiek inpakken met je eigen rapnummer? Schrijf je dan snel in voor Battle of the Bands en word een van de 10 gelukkigen die op 3 maart na de vertoning van Jamais Contente in het Zuiderpershuis op het podium mag staan. De winnaar van de battle maakt bovendien kans op een mooie prijs die je muziekcarrière een heuse boost zal geven!

Wat moet je doen? Kies een team en schrijf je in bij Den Eglantier via redouan.elouazghari@formaat.be of Kunstbende via deborah@villanella.be. Stuur voor 15 februari een zelfgemaakt nummer door dat je op 3 maart graag zou brengen en vertel ons welk materiaal je nodig hebt voor je performance. Elke organisatie zal dan 5 inzendingen uitkiezen die het tegen elkaar zullen opnemen.

Deelnemers mogen gratis de vertoning van Jamais Contente bijwonen. Vrienden en familie kunnen bij reservatie via gielke@jeugdfilmfestival.be genieten van ons groepstarief van €4 i.p.v. €7. Na de film zal de wedstrijd van start gaan.