Antboy 3

Antboy 3

85 minAsk HasselbalchDenemarken2016     trailer
PREMIERE NL ONDERTITELD

In de knallende finale van deze trilogie van superheldenfilms kan Pelle bijna stoppen met Antboy te zijn, tot zijn aartsvijand uit de gevangenis wordt vrijgelaten.

Het leven van de tiener Pelle is rustig geworden: hij is eindelijk samen met zijn vriendin Ida en er is bijna geen misdaad meer in zijn thuisstad. Hij is dus klaar om te stoppen met Antboy te zijn – maar dan komt er een nieuwe mysterieuze superheld op de proppen, en die wordt meteen populair. Daarnaast wordt Antboys aartsvijand The Flea vrijgelaten uit de gevangenis om terug te werken bij de duistere firma Exofarm. Op wie zal Antboy kunnen vertrouwen om zijn grootste uitdaging te overwinnen?

From Mice to Men

8 minChristian LoNoorwegen2016

Een komische kortfilm over drie vrienden die vinden dat het tijd is om “een echte man” te worden!

Daniel, Roar and Tom zijn drie vrienden. Nu ze 12 zijn en op het punt staan om naar het middelbaar te gaan, wordt het stillaan tijd dat ze zichzelf bewijzen als “echte mannen”. Hun plan wordt tot uitvoering gebracht op de afdeling radiologie van het van het ziekenhuis. Wat zullen ze uitspoken en zal hun plannetje lukken? Of hadden ze eerst toch beter twee keer nagedacht…

Nina

8 minEmmanuel Elliah, Maria KörkelBelgië2015     trailer

Wanneer Nina alleen achterblijft op het strand, besluit ze om in haar eentje op ontdekkingstocht te gaan.

Op een mooie dag aan zee, speelt Nina met haar grote broer in het zand. Wanneer haar broer beslist om met ene andere jongen te gaan spelen, blijft Nina alleen achter op het strand. Op haar eentje trekt ze eropuit. Wandelend tussen de rotsen voelt ze zich verbonden met de natuur die haar verwondering en eenzaamheid lijkt te weerspiegelen.