Paniek in het dorp: dubbel plezier

De twee nieuwe afleveringen van A Town Called Panic zijn even hilarisch en absurd als de vorige!

Kom mee op een absurde, surrealistische reis naar A Town Called Panic! De drie populaire plasticinefiguurtjes – Cowboy, Indiaan en Paard – vallen van het ene visueel briljante avontuur in het andere, en dat aan een bliksemsnel tempo. De knettergekke, surrealistische slapstickhumor, die geschikt is voor het hele gezin, maakte van deze reeks een cultreeks.

Paniek in het dorp: kerststronk

30 minVincent Patar en Stéphane AubierBelgië2016     trailer
PREMIERE TER PLAATSE INGESPROKEN

Cowboy en Indiaan hebben zich weer misdragen, waardoor Paard naar de kerstman belt om de cadeautjes af te zeggen. De jongens denken echter dat ze Kerstmis nog kunnen redden… als ze de kerststronk van de buurman stelen!

Paniek in het dorp: Terug naar school

30 minVincent Patar en Stéphane AubierBelgië2016     trailer
PREMIERE TER PLAATSE INGESPROKEN

Er wacht een speciale prijs voor degene die de opdracht in de les kan oplossen, maar enkel Varken weet het antwoord. Door middel van een bijzonder krimpdrankje gaan Cowboy en Indiaan een kijkje nemen in het brein van Varken, waar het nog vreemder is dan ze ooit hadden kunnen denken.

The little seed

10 minChaïtane ConversatFrankrijk2015     trailer
PREMIERE ZONDER DIALOOG

Een bijzonder meisje maakt iets wonderbaarlijks mee wanneer er per ongeluk een zaadje in haar mond valt.

Een klein meisje vangt bloemenpatronen met haar magisch dekentje om er haar eigen jurkjes mee te maken. Elke nacht wordt haar huisje van het ene bloemenveld naar het andere gedragen op de rug van duizenden miertjes. Wanneer er op een dag een zaadje in haar mond valt, gebeurt er iets wonderbaarlijks.