Gilbert's Grim Revenge

Gilbert’s Grim Revenge

90 minHanne LarsenZweden2016     trailer
PREMIERE NL ONDERTITELD

Gilbert zijn vreemde tante wilt niet alleen zijn, dus maakt ze misbruik van zijn vervelende eierallergie. Dat gaat hij echter niet zomaar laten gebeuren…

Gilbert heeft een nogal vervelend probleem: hij is enorm allergisch aan eieren. Eén hap van de foute taart en hij moet heel de boel onderkotsen. Geen wonder dat hij niet meer uitgenodigd wordt voor verjaardagsfeestjes. Gelukkig kan hij aan een nieuw leven beginnen wanneer hij met zijn ouders verhuist. Misschien kan hij zelfs een goede indruk maken op zijn buurmeisje Line… Maar wanneer zijn ouders op reis moeten en zijn rare tante vragen om op te passen, loopt alles in het honderd. Ze wilt dat hij nooit ergens anders naartoe gaat, en ze geeft hem opzettelijk eieren! Gilbert heeft er genoeg van. Dit betekent oorlog!

Catherine

12 minBritt RaesBelgië2016     trailer
NL ONDERTITELD

Een film over het leven van Catherine, en hoe ze stilaan een crazy cat lady wordt.

Als klein meisje is Catherine op zoek naar warmte en vriendschap. Die liefde vindt ze bij haar kat. Al snel wordt haar kat haar hele wereld en Catherine vergeet dat er ook in de buitenwereld liefde en vriendschap te vinden is.
Catherine vertelt het trieste, maar ook vertederende en grappige verhaal van een meisje dat – what’s in a name – uitgroeit tot een crazy cat lady.

JEFFaward voor Beste Kortfilm 2017 volgens de professionele jury
JEFFaward voor Beste Kortfilm 2017 volgens de kinderjury