Kop op

Opkikkertje nodig? Kop op is een selectie van kortfilms waarin het de personages ook niet altijd meezit. Maar… eind goed al goed?

Kop op

25 minJob, Joris & MariekeNederland2016     trailer
PREMIERE NL GESPROKEN

Sef, Wesley & Marjolein vinden een magische wasmachine. Wanneer ze hun hoofd in de machine steken verwisselen ze per ongeluk van hoofd. De drie vrienden zijn nu genoodzaakt om elkaars leven over te nemen. Omdat elke thuissituatie zijn eigen gewoontes en tradities hebben, komen ze alle drie in onhandige situaties terecht en leren ze dingen over elkaar die ze nog niet wisten.

(Otto)

10 minJob, Joris & MariekeNederland2015     trailer
PREMIERE ZONDER DIALOOG

Een vrouw die geen kinderen kan krijgen, steelt het fantasievriendje van een klein meisje om ervoor te zorgen als haar eigen kind. De vrouw heeft de tijd van haar leven met haar fantasiekindje, maar durft haar man er niks over te vertellen waardoor de afstand tussen hen des te groter wordt. Wanneer het kleine meisje haar fantasievriendje terugvindt, is het de kracht van de verbeelding die iedereen terug bij elkaar brengt.

Three Little Ninjas Delivery Service

12 minKarim Rhellam en Kim ClaeysBelgië2016     trailer
NL ONDERTITELD

Wanneer een niet zo charmante prins de draak verslaat die de prinses bewaakt, bestelt ze onmiddellijk een nieuwe bij de Three Little Ninjas Delivery Service: de enige leveringsdienst ter wereld die eender wat, waar of wanneer kan leveren! Elk van de drie Ninja’s beheerst een speciale techniek die hem in staat stelt om dingen te doen waar een andere pakjesdienst alleen maar van kan dromen. Geen enkele bestelling is te moeilijk voor dit uitzonderlijk getraind, buitengewoon creatief en extreem explosief trio!

Some thing

7 minElena WalfDuitsland2015
ZONDER DIALOOG

Drie grote bergen staan op te scheppen over hun bezittingen: olie, goud en vuur. Het kleine bergje dat naast hen zit bezit iets dat op het eerste zicht klein en nutteloos is. Maar de eerste indruk is niet altijd juist, zo blijkt…

Sabaku

3 minMarlies van der WelNederland2016     trailer
PREMIERE ZONDER DIALOOG

Wanneer Sabaku’s beste vriend Buffel sterft, moet hij een nieuwe beste vriend zoeken. Verschillende dieren passeren de revue, maar niemand lijkt goede oude Buffel te kunnen vervangen. Ondanks de moeizame zoektocht geeft Sabaku niet zomaar op. Zal het schattige vogeltje een nieuwe beste vriend vinden?

Catch it

5 minPaul Bar, Marion Demaret, Nadège Forner, Pierre-Baptiste Marty, Julien Robyn en Jordan SolerFrankrijk2015
ZONDER DIALOOG

Een groep stokstaartjes hebben er hun taak van gemaakt om voor het bijzondere fruit te zorgen dat rondom hun hol groeit, maar er ligt een gier op de loer die hen het leven zuur wil maken, met een spannende achtervolging doorheen de Savanne als gevolg.

Crocodile

4 minJulia OckerDuitsland2015
PREMIERE ZONDER DIALOOG

Krokodil heeft alles in gereedheid gebracht voor een gezellige tv-avond: een gemakkelijke zetel, kussentjes, een tv-programma en heerlijke zoutstokjes! Maar, de zoutstokjes steken er als het ware een stokje voor…