My First Highway

My First Highway

90 minKevin MeulBelgië2016     trailer
PREMIERE NL GESPROKEN

Benjamin wordt verliefd op een mysterieus Vlaams meisje in Spanje. Wanneer ze hem haar diepste geheim toevertrouwt, wordt hij meegesleurd in een gevaarlijk avontuur.

Benjamin gaat met zijn ouders op vakantie in Spanje. Op de camping leert hij een Vlaams meisje dat er samen met haar moeder een supermarkt uitbaat. Beiden zijn ze net dat tikkeltje anders dan de rest en al snel geraken de twee sterk aan elkaar gehecht. Op een avond ontdekt Benjamin het meisjes meest donkere geheim en wordt hij meegesleurd in een avontuur dat een gevaarlijke wending aanneemt.

Tip! Blijf na de film zeker zitten: Brent Vanneste, poëet J.A NEE & videokunstenaar Thomas Delbeke creeëren in de zaal met input van My First Highway muziek visuele/poëtische kunst onder de noemer Nymphonic Orchestra

Audiodescriptie beschikbaar via de Earcatch-app die je kan downloaden via www.earcatch.be

Cadet

14 minKevin MeulBelgië2013     trailer
NL GESPROKEN

Gitzwarte tragikomedie over een dertienjarige atleet wiens bikkelharde vader hem geen genade laat bij het trainen.

Steve is een dertienjarige atleet, en zijn vader/coach Patrick pusht hem steeds verder om beter te presteren tijdens zijn training. Daarin gaat Patrick ver, heel ver zelfs. Wat zit er in die drankbus die ’s ochtends over Steve zijn ontbijtgranen wordt gekieperd? Steve moet kiezen tussen zijn eigenwaarde en zijn vaders wensen.