Awards


Professionele jury (ECFA-jury):

• Beste langspeelfilm: Mother I Love you van Janis Nords (Letland, 2013)

De jury vond Mother I love you een zeer unieke en realistische film die in je hoofd blijft spoken. De acteerprestaties zijn erg geloofwaardig, zeker deze van Vita Varpina als moeder. Er worden morele dilemma’s opgeworpen zonder te oordelen en met een grote liefde voor de personages. We voelden oprecht mee met het hoofdpersonage. Een film over eerlijkheid die je doet nadenken over de grote gevolgen van kleine keuzes.

• Beste kortfilm (geldprijs van de Provincie West-Vlaanderen): Sissy van Siri Rutlin (Noorwegen, 2013)

De jury vond Sissy een briljante en originele kortfilm met grappige horrorelementen, een goed verhaal en een “early Spielberg feel”.

Kinderjury Antwerpen:

• Beste langspeelfilm : Felix van Roberta Durant (Zuid-Afrika, 2013)

Ondanks het trieste verhaal vond de jury de personages steeds vrolijk. Iedereen kon zich goed inleven en zaten echt in het verhaal. Het einde vonden ze zeer ontroerend. De beelden in de film vonden ze zeer mooi door het kleurrijke decor.

• Beste kortfilm : Rabbit and Deer van Péter Vacz (Hongarije, 2013)

Rabbit and Deer is een mooie kortfilm met grappige personages zoals het hert dat takjes als gewei heeft. Er waren vele grappige elementen in de film, zoals dieren die in hun broekzakken kijken. De jury apprecieerde de combinatie van de verschillende animatietechnieken.

Kinderjury Brugge:

• Beste langspeelfilm : Stormwind van Katja Von Garnier (Duitsland, 2013)

De kinderjury vond Stormwind een prachtige film met een mooi en ontroerend verhaal. De acteerprestatie van het hoofdpersonage maakten de relatie met het paard magisch.

• Beste kortfilm : Sissy van Siri Rutlin (Noorwegen, 2013)

De kinderjury vond Sissy een spannende en supergrappige kortfilm met een originele en onvoorspelbare plot.

Bedfilmpretjury:

• Beste kortfilm : Mia van Wouter Bongaerts (België, 2013)

Beste langspeelfilm in competitie volgens het publiek:

Stormwind van Katja Von Garnier (Duitsland, 2013)

Distributieprijs

In samenwerking met Jekino distributie reikt Het Jeugdfilmfestival een distributieprijs uit aan één van de winnende langspeelfilms in competitie. Deze prijs zorgt ervoor dat de betreffende film in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zal zijn. In 2013 werd deze prijs uitgereikt aan Milo van Berend en Roel Boorsma (Nederland, 2012).

Provincie van West-Vlaanderen

Ter ondersteuning van een volgende filmproject overhandigt de professionele jury aan de regisseur van de beste kortfilm de geldprijs van de Provincie West-Vlaanderen (€1.250).

ECFA-prijs

Verschillende internationale filmfestivals voor kinderen en jongeren in Europa reiken een ECFA-prijs uit. ECFA staat voor European Children’s Film Association. Alle ECFA-winnaars maken kans op de algemene ECFA-award, voor film van het jaar. De award wordt uitgereikt op de Berlinale door alle ECFA-leden.

Eervolle vermeldingen

De favoriete langspeelfilms van het publiek in Antwerpen en Brugge en de favoriete kortfilm van de kinderen die deelnemen in het bedfilmpretproject krijgen eervolle vermeldingen in het palmares.

JEFFawards

Maïté Van Keirsbilck is een illustrator maar haar werk beperkt zich niet enkel tot dat. Alle creatieve opdrachten die beeldend zijn- bewegend beeld, plastisch werk, tekeningen, decors – vindt ze interessant. Ze creëert gewoon graag beelden.

www.atelier-maite.be

Gasten

Tijdens het festival verwelkomen wij tal van gasten die de films zullen introduceren en deelnemen aan de Q&A na de vertoning:

DE SUPERHELD
Christian Lo: regisseur (NO)

PIM EN POM, HET GROTE AVONTUUR
Pim en Pom: acteurs (NL)

STORMWIND
Hanna Binke: actrice (Mika) (DE)

THE TASTE OF FREEDOM
Jan Beddegenoodts: regisseur (BE)

POLSKIE FILMY
Marta Jodko: programmator Ale Kino en jurylid (PL)

STIP EN VLEK DOEN WEER GEK
Aagje Dom: actrice en stem (Stip en Vlek) (BE)

CINÉ-CONCERT: THE PUPPETS SHOW
Ollivier Leroy en Pierre-Yves Prothais: muzikanten (FR)

ROSA, ZUSJE VAN ANNA
Janet van den Brand: regisseur (Rosa, zusje van Anna) (BE)

SONGS FROM THE OUTSIDE
Andrew Van Ostade: acteur, filmmaker en drummer bij School is Cool (BE)

KLEINE ANNA EN DE LANGE OOM
Andrew Van Ostade en Hanne Torfs: dubbing (BE)

FINN
Mels van der Hoeven: actor (Finn) (NL)

Films

Opening en slot

Eén première en één avant-première. Genoeg redenen voor een receptie en filmfeest na de film!

Kom gemaskerd naar de openingsfilm en win!

Competitie

Geen festival zonder prijzen! Tien langspeelfilms die niet gedistribueerd zijn in Vlaanderen en nog eens tien kortfilms nemen het tegen elkaar op. Deze unieke vertoningen worden beoordeeld door een internationale professionele jury, een kinderjury en het publiek. Samen reiken ze maar liefst 7 awards en 2 prijzen uit.

Kleuters

Heel wat lekkers voor de kleinsten: twee exclusieve premières, een unieke vertoning live gedubd door School is Cool, een kersverse oscarnominatie, een ciné-concert met live muziek,…

ExtraJEFF

Cut the Crap

LaboJEFF

Doorlopend gratis toegankelijk van 10u00 tot 18u00 in HETSTEEN en Cinema Liberty

Het audiovisuele laboratorium van Jeff de Filmmicroob. Een echt medialab waar je kan experimenteren met verschillende audiovisuele installaties. Laat je eigen schaduw veranderen in een fantastisch wezen, test je reflexen op onze whacker, kom virtueel knikkeren, probeer de nieuwste apps uit of maak je eigen taumatroop en neem die mee naar huis.

Ps: ook in het Ecohuis kan je de nieuwste apps uitproberen.

Workshops

Jury

Professionele jury ECFA

Stany Crets

1964 – België

Stany is een Vlaamse acteur, auteur en regisseur. Hij studeerde aan Studio Herman Teirlinck waar hij les kreeg van Jan Decleir. We kennen hem onder andere uit Erik of het klein insectenboek, Raf en Ronny, Oud België, Suske en Wiske en Groenten uit Balen. In 2004 werd hij tot winnaar uitgeroepen van het televisieprogramma De Slimste Mens ter Wereld. Eind 2013 werd hij artistiek directeur van het musicalgezelschap Theater Publiek (het voormalige Musical van Vlaanderen) waarvoor hij reeds eerder musicals schreef en regisseerde.

Marta Jodko

1986 – Polen

Marta studeerde Kunstgeschiedenis aan de Adam Mickiewicz Universiteit in Poznan. Zij werkt sedert 2006 aan het Children Art’s Center in Poznan, waar zij het International Youth Audience Film Festival Ale Kino (kortfilm programmatie sinds 2011) en het Biennial of Art for Children (producer van workshops en tentoonstellingen) organiseert. Zij werkt tevens voor het National Museum in Poznan waar zij les geeft aan kinderen. In 2011-2013 werkte zij samen met de Film Academy, een educatief programma voor scholen, georganiseerd door Multikino.

Els Kuiper

1959 – Nederland

Nadat ze afstudeerde in Film- en TV-studies en Theaterwetenschap in 1987 in Amsterdam, specialiseerde Els Kuiper zich al snel in het aankopen van buitenlandse kinderprogramma’s en jeugdfilms voor de VPRO. Na het ontstaan van “Zappbios” is ze (mede) verantwoordelijk voor het selecteren, aankopen en programmeren van kinderfilms. Met een beetje bravoure zou je haar de kinderfilm- specialist van Nederland kunnen noemen. Naast haar reguliere filmwerk heeft of had ze zitting in diverse commissies (o.a. Filmfonds, Raad van Cultuur, Cinekidklappers) en doet ze redactiewerk voor de jeugdafdeling van de VPRO televisie in Holland.

Lena Ek

1978 – Zweden

Na haar studies politieke wetenschappen en antropologie, studeerde Lena documentaire film in Chili, gevolgd door deelname aan een filmproject in Uruguay rond milieustudies en voedselsoevereiniteit. Zij werkt als project leider bij Folkets Bio Malmö sinds 2008. Op dit moment leidt zij de voorstudie voor het kind en jeugd focus van de nieuwe Cinema Panora waarvan de opening gepland is in 2014-2015. Zij nam het initiatief voor “Gatans Bio”, filmvertoningen voor kinderen en jongeren in verschillende buurten van Malmö om deelname in filmactiviteiten te bevorderen. Zij houdt van veel verschillende filmgenres. “Ik bewonder een goede verteller en hou van film die normen in vraag durft te stellen en politieke en sociale kwesties aankaart.”

Kinderjury Antwerpen

Margot Draelants

2004 Berchem

Ik vind het leuk om met andere kinderen te praten over hoe de film was. Dat was de grootste reden om mee te willen doen als jurylid. Voor mij wordt het de eerste keer dat ik naar het festival ga. Hier kijk ik erg naar uit. Mijn lievelingsfilm is Ernest en Celestine. Deze film is ontroerend, grappig, mooi en leuk. Ik kijk hier graag naar omdat er in tekenfilms altijd meer onrealistische dingen kunnen gebeuren.

Mira Vanroose

2004 – Hoboken

Ik ben Mira Vanroose en kijk er naar uit om in de jury te zitten van Het Jeugdfilmfestival. Het lijkt me leuk om nog een paar zaken te leren over film. Zelf zit ik al een paar jaar in de boekenjury. Het lijkt me leuk om eens iets anders te doen. De krokodillenbende is mijn lievelingsfilm. Ik vind het fijn dat het geen tekenfilm is. Hierdoor kan je zien wat er allemaal echt kan gebeuren. Zo ging er een jongen op het dak en zijn medaille gleed weg. Hierna schoof hij uit op een dakpan en kwam terecht in de dakgoot. Het is echt spannend omdat het allemaal kan gebeuren.

Daan Roothooft

2003 – Berchem

Ik ben Daan en ben er van overtuigd dat ik veel ga bijleren in de jury. Hierdoor ga ik beter leren beoordelen. Ik heb zelf al in twee kortfilms meegespeeld en in één toneel. Hiervoor heb ik ook al eens in een theaterjury gezeten. Mijn lievelingsfilm is Harry Potter 1. Deze film vind ik goed omdat er veel actie en emotie in voorkomt. Daarnaast wordt er ook goed in geacteerd.

Brahim Carrilho

2003 – Deurne

Ik kom al elk jaar naar films kijken op het festival en vind ze heel leuk. Er zijn steeds verschillende activiteiten te doen waardoor het nooit saai is. Op het festival heb ik een leuk dj-programma voor op de tablet leren kennen waar ik nu heel vaak mee speel. Mijn lievelingsfilm is de krokodillenbende. Deze film is spannend en grappig tegelijkertijd met veel actie. Als jurylid kijk ik er naar uit om de andere juryleden te leren kennen. Zo leer ik hopelijk nog een paar nieuwe vrienden kennen.

Rosa Peers

2003 – Hoboken

Ik ben Rosa en kijk er naar uit omdat ik dan meer van films leer kennen en ik het leuk vind om met andere kinderen samen te komen. Ikzelf ben al een paar keer naar Het Jeugdfilmfestival geweest en vond dit telkens leuk. Mijn lievelingsfilms zijn Rafiki en Mijn opa is een bankrover. Rafiki vind ik heel leuk omdat het gaat over mensen die in België mogen blijven en die vluchten. Op deze manier kan je dan meer te weten komen over wat er kan gebeuren in het leven. Mijn opa is een bankrover vind ik gewoon een erg leuke film.

Victor Van Herel

2002 – Stabroek

Al enkele jaren volg ik met mijn broer, mama en papa Het Jeugdfilmfestival in Antwerpen met veel plezier. Mijn grote broer, die in 2011 al eens kinderjurylid was, heeft de filmmicrobe in mij wakker gemaakt. Naar films kijken is heerlijk maar er nadien nog over kunnen praten met toffe vrienden is nog veel leuker. De geweldige beer van de regisseur Esben Toft Jacobsen is zeker mijn favoriet. Deze film boeide mij vanaf het begin. Het vervelende broertje Jonathan en zijn zus luisteren niet zo goed naar opa en beleven daarom een heerlijk spannend avontuur met de geweldige beer.

Mirte Draelants

2002 – Berchem

Voor mij zijn films iets waar ik veel plezier aan beleef. Hierdoor vind ik het leuk om ze te beoordelen. Ik ben al meerdere keren naar het festival geweest en heb hier dan workshops gevolgd zoals stop motion en in the game. Ik heb twee favoriete films. Nono het Zigzag Kind en Hugo. Nono het Zigzag Kind vind ik een mooie film omdat er veel actie in zit en het tegelijkertijd iets mysterieus heeft. Hugo vind ik leuk omdat het een mooi decor heeft dat helemaal past in de film.

Laura De Bruyn

1994 – Hoboken

Dag iedereen, ik ben Laura De Bruyn en mag dit jaar mee de kinderjury van Antwerpen in goede banen leiden. Ik studeer kunst- en cultuurbemiddeling in Antwerpen. Van kleins af aan heb ik een grote interesse in allerlei kunstvormen, waaronder dus ook film. Een hele week films kijken en doe ik dan ook met plezier. Ik kijk alvast uit naar deze week waarin ik samen met de jury me ga laten verrassen door de vele films. Ben er van overtuigd dat Het Jeugdfilmfestival een heel fijne ervaring gaat worden!

Kinderjury Brugge

Maure Claeys

2004 – Ruddervoorde

Mijn lievelingsfilm is Pitch Perfect. Ik kijk er naar uit om in de jury te zitten omdat ik graag films zie en deze ook graag beoordeel. Hiervoor heb ik al eens een workshop gevolgd waarin ik kon acteren op een echte filmset. Ik kijk er erg naar uit om in de kinderjury te zitten. Hierdoor ga ik hopelijk veel bijleren over commentaar geven bij films.

Lindert Heyrman

2004 – Sint Kruis

Ik kijk er vooral naar uit omdat ik graag naar films kijk en er nadien over wil praten. Ik denk dat ik een goed jurylid zal zijn omdat ik wel steeds mijn eigen mening kan vertellen. Zelf maak ik ook filmpjes met mijn vrienden in de academie. Hier volg ik de richting animatiefilm. Ik ben al eens een keer naar Het Jeugdfilmfestival geweest. Mijn lievelingsfilm is De Krokodillenbende.

Norah Pace

2003 – Brugge

Ik ben al een keer naar Het Jeugdfilmfestival geweest. Het lijkt me leuk om nu eens deel uit te maken van de kinderjury. Mijn lievelingsfilm van vorig jaar is Brammetje Baas. Als jurylid ga ik zeker voor elke film een goede beoordeling geven. Mijn hobby’s zijn atletiek, notenleer, piano en tekenacademie.

Josefien Cornette

2004 – Brugge

Ik beoefen graag muziek (dwarsfluit en piano) en doe ook Woord aan de academie. Zelf ben ik ook geselecteerd om mee te spelen in een musical (Toverfluit). Later zou ik graag acteren. Nu wil ik graag films ontdekken. Harry Potter vind ik leuke films. Het heeft een mooi verhaal, is spannend en heeft zeer goede acteurs. Ik wil graag in de vakantie iets creatiefs bijleren.

Pierre Esselen

2003 – Gent

Ik kijk graag naar films en beoordeel ze ook graag. Hiervoor ben ik al drie keer naar Het Jeugdfilmfestival geweest. Mijn lievelingsfilm is Brammetje Baas omdat ik hem op Het Jeugdfilmfestival heb leren kennen. Ik vind de acteur die Brammetje speelt heel erg goed. Het verhaal doet me ook een beetje denken aan mezelf. Ik ben zeer enthousiast en praat graag met mensen. Het liefst hou ik van fictie verhalen!

Elisabeth Isselee

2003 – Brugge

Ik wil het graag eens meemaken om in de kinderjury te zitten. De grootste reden waarom ik hieraan wil meedoen is omdat ik graag naar films kijk. Hiervoor ben ik al heel vaak naar het festival geweest en vind dit steeds superleuk. Mijn lievelingsfilm is Brammetje Baas. Het is een heel leuke film, grappig, herkenbaar en ook heel mooi.

Nette Vandenbussche

2002 – Brugge

Ik zie er naar uit om in de kinderjury van Het Jeugdfilmfestival te zitten. Eerder heb ik al een drietal jaar in de kinderboekenjury gezeten en ben al meerdere keren naar Het Jeugdfilmfestival geweest. Ik heb al ervaring met boek –en filmbesprekingen wat zeker van pas gaat komen. Eén van mijn lievelingsfilms is Achtste groepers huilen niet. Deze film vind ik goed omdat het waarheidsgetrouw is en je alles gelooft wat je in de film ziet. In mijn vrije tijd doe ik aan dansen, toneel spelen, koken en naar de film gaan.

Katelijne Gevaert

1992 – Assebroek

Ik ben Katelijne en begeleid ook dit jaar met heel veel plezier de kinderjury in Brugge!
Al jaren ben ik trouwe (super)fan van het jeugdfilmfestival… Eerst als aandachtige kijker, daarna als enthousiaste vrijwilliger en sinds en sinds 2011 begeleid ik de Kinderjury in Brugge. Als leerkracht lager onderwijs in spe was dat voor mij een ontzettend verrijkende ervaring. De fantastische films, de fijne reacties van de kinderen en de kritische kijk van de kinderjury zullen de krokusvakantie ‘toppie’ maken! Ik tel nu al af naar de mooiste, leukste, coolste, tofste, geniaalste… week van het jaar!

Onze festivalmeter en festivalpeter reizen de wereld rond voor Het Jeugdfilmfestival. Acteurs Ruth Beeckmans en Greg Timmermans vliegen erin!

Ruth Beeckmans studeerde aan het Brusselse Rits. Ze is zeer actief in het jeugdtheater en acteerde in meerdere producties van Het Paleis, MartHa!tentatief, Kopergietery, Luxemburg en Bronks. Op televisie kennen we haar vooral van het sketchprogramma Wat Als? en de sitcom Safety First.

Greg Timmermans studeerde S.I.H.A. Muzische Vorming in Antwerpen. Vervolgens studeerde hij dramatische kunst aan het Rits in Brussel. Hij was te zien op diverse festivals met zelfgeschreven monologen als Gevallen Ster en Wit is altijd schoner. Hij stond op de planken in meerdere producties van ‘t Arsenaal en FC Bergman. Gastrollen vertolkte hij in de televisieseries Vermist en Clan. Hij speelde mee in Dossier K van Jan Verheyen, maar bekend werd hij vooral met zijn hoofdrol in de film Ben X van Nic Balthazar.

Brainstorm

Grote film voor kleine mensen: kinderfilm in Vlaanderen

In samenwerking met Villanella, Universiteit Antwerpen (Onderzoeksgroep Visuele Studies & Mediacultuur), Stad Antwerpen (Cultuur en onderwijs) en Flanders DC

Op dinsdag 4 maart 2014 organiseerde Het Jeugdfilmfestival een brainstorm rond de kinder- en jeugdfilm in Vlaanderen. In de voormiddag werden er verschillende presentaties gegeven, in de namiddag werden de krachten gebundeld voor een brainstorm.

Herbeleef deze inspirerende dag:

Lees het volledige verslag van de dag

Lees het opiniestuk dat naar aanleiding van de brainstorm in De Standaard verscheen

Lees het artikel van Ann Overbergh over het project Panora in Zweden

Bekijk de deelnemerslijst met contactgegevens

Bekijk het sfeerverslag en de keynote van Gertjan Willems:

1. Waar en wanneer?

• Dinsdag 4 maart 2014
• In De Studio, Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen
• van 10u00 tot 17u30

2. Doelpubliek

• Filmprofessionals (regisseurs, producenten, distributeurs, vertoners,…)
• Filmstudenten
• Beleidsmakers
• Geïnteresseerden in kinder- en jeugdfilm

3. Inschrijven

Gratis maar verplichte inschrijving via iris@jeugdfilmfestival.be voor 22 februari 2014. Het aantal plaatsen is beperkt.
Om een vlot verloop van de brainstorm te garanderen, weten we graag met wie we rond tafel zitten. Beschrijf kort in je mail waarom en vanuit welke achtergrond je deelneemt.

4. Programma

09u30-10u00
Onthaal

10u00-10u20
Stand van zaken kinderfilm in Vlaanderen
Inleidende sessie door Gertjan Willems (UGent, CIMS)

Evolutie laatste 25 jaar, beleid, belang van kinderfilm op lange termijn,…

10u20-10u40
Beleid op vlak van productie: vergelijking Nederland – Vlaanderen
Duo-gesprek met Dries Phlypo (A private view) en Leontine Petit (Lemming Film). (Leontine Petit liet zich verontschuldigen en werd vervangen door Karla Puttemans van VAF en Els Kuiper van VPRO.)
Moderator: Jan Staes

Focus op jongerenfilms

10u40-11u00
Koffiepauze

11u00-11u30
Jonge makers en jong publiek
Interview met Wouter Bongaerts, Janet van den Brand en Kevin Meul, regisseurs geselecteerd voor de kortfilmcompetitie van Het Jeugdfilmfestival.
Moderator: Jan Staes

Waarom kiezen jonge makers wel of niet voor een jong publiek? Is er een stimulans vanuit de opleiding? Hoe communiceren ze met het publiek?

11u30-12u00
Case study kindercinema in Malmö, Zweden
Lena Ek (Folkets Bio Malmö) stelt een good practice vanuit Zweden voor. Ze is projectleider van de nieuwe cinema met een focus op kinderen.

How can we incorporate the children and youth perspectives in all aspects of the new cinema, physically as well as with the programming.

12u00-13u00
Lunchpauze

13u00-15u00 (inclusief koffiepauze)
Brainstorm rond 5 trends
Facilitator: Flanders DC

De brainstorm zal gebeuren volgens het GPS-systeem rond 5 trends. De lezingen in de voormiddag brachten al enkele van onderstaande trends naar voren.

• Kids rule: beleidsmakers nemen het jonge cultuurpubliek au sérieux en ouders investeren meer en meer in de vrijetijdsbesteding van de kinderen.
• The Emotional Web: net als in muziek, films en boeken zoeken jongeren ook online aar content die aansluit bij hun sterke emoties. Wanneer het (nog) makkelijker wordt om emoties online een plek te geven zullen jongeren dit snel oppikken en dankbaar gebruiken.
• Harder, Better, Faster: het groeiende, multimediale aanbod in vrijetijdsbesteding: apps, gaming, sociale media, snapchat,…
• Beleveniseconomie: alle productie en dienstverlening die gericht is op het vervullen van emotionele behoeftes van mensen. Consumeren moet fun zijn.
• Voor en door jongeren: participatie van jongeren, het actief betrekken van jongeren. Van consumer naar prosumer.

15u00-16u30
Actie!
We maken een synthese van alle ideeën uit de brainstorm en stellen actiepunten op. Deze actiepunten worden samengebracht in een actieplan voor kinder- en jeugdfilm in Vlaanderen.
Facilitator: Flanders DC

16u30-17u30
Films on the horizon & receptie

Tijdens de receptie presenteren we als extra drie Vlaamse jeugdfilms die binnenkort in de cinemazalen uitkomen:

- Booster van Daniël Lambo met Joke Devynck, Tatyana Beloy, Jurgen Delnaet
- Labyrinthus van Douglas Boswell met Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Pepijn Codron
- My First Highway van Kevin Meul

MakingMovies

Filmfeest op zondag 2 maart

Je eigen kortfilm op het grote scherm? Het kan! Op deze feestelijke dag zijn jullie de filmsterren. Jonge filmmakers, breng je fans mee en maak kans op de publieksprijs.
Er valt van alles te beleven: een kortfilmcompilatie, workshops, een filmdokter, meewerken aan ons filmexperiment…

Extra info op MakingMovies en MakingMovies Facebook

Programma

Iedereen welkom op dit filmfeest!

Fotoalbums

Media

Volg onze JEFFreporters tijdens hun avonturen op Het Jeugdfilmfestival.

Twee toeristen stranden met hun vliegtuig op een onbekende plek. Hoe dit zal aflopen kan je dagelijks ontdekken in deze spannende soap met onze vrijwilligers in de hoofdrol.

i.s.m. Mediaraven

Aflevering 1 – Vliegtuigcrash

Aflevering 2 – Op zoek naar Hanna Binke

Aflevering 3 – Vriendschap en verdriet

Aflevering 4 – De JEFFreporters zien het in 3D

Aflevering 5 – Songs from the Outside

Aflevering 6 – Droomwereld

Aflevering 7 – Schatkaart

Aflevering 8 – Vertrek

Trailer 2014